Unieke Kunst, design, workshops, lekkers en gezelligheid bij het KUNST EN KERST SHOPPEN op HAAGWEG 4 in Leiden
Unieke Kunst, design, workshops, lekkers en gezelligheid bij het KUNST EN KERST SHOPPEN op HAAGWEG 4 in Leiden Foto: Tim Juffermans, studio 071

KUNST & KERST shoppen Haagweg 4 Leiden

zaterdag 25 november 2023 11:00 tot 17:00

Koop de leukste cadeaus van Leiden bij Haagweg 4! Deze 6e editie is met meer dan 30 deelnemers groter dan ooit. Te koop zijn onder andere kunst, design, ambachtelijke producten, servies, sieraden, lichtkunst, vilt voor het interieur, zoetwaren, drankjes, circulaire producten en vouchers voor workshops. Presenten voor de grotere en kleine portemonnee. Gaan je handen kriebelen, volg dan een inloopworkshop en maak je eigen kerstversiering. Als bezoeker krijg je met een bezoekersvoucher  10 procent korting bij Galerie Café Leidse Lente en ook is de koffie met gebak in de aanbieding. Zaterdag om 17:00 uur ben je van harte welkom om na te praten en te borrelen bij inpandige galerie YOMOOKA.