De spelers in De Kale Zangeres
De spelers in De Kale Zangeres Foto: Richtje Nijhof

Theater inclusief lekker dineren of lunchen

zondag 26 november 2023 12:30 tot 15:30

Op zaterdagavond 25 en zondagmiddag  26 november speelt Toneelgroep Al Dente in Sijthoff aan de Doezastraat 1B in Leiden de absurdistische eenakter De Kale Zangeres. Een tekst van Eugène Ionesco, zonder intrige en betekenis, maar met rake en komische dialogen die de handeling in een dwingend ritme voortstuwen. 

De voorstelling wordt nu voor de tweede keer opgevoerd in combinatie met een verrassend biologisch-vegetarisch driegangendiner op zaterdag en een niet minder verrassende proeverijlunch op zondag. De gerechten die chef-kok Damaru Kalkman op zaterdag serveert, worden onder zijn begeleiding gecreëerd door een team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In Oegstgeest werken zij op een eco-bio tuin waaruit de meeste ingrediënten worden gebruikt in de maaltijden. Op zondag serveert Floor’s Coffee & Brunch Bar serveert een smaakvolle, vegetarische en glutenvrije lunch met oog voor verfijnde smaken en presentatie. De culinair-culturele avond op zaterdag begint om 18.30 uur, de voorstelling om 20.30 uur; op zondagmiddag zijn de tijden 12.30 uur en 14.30 uur. Meer informatie en reserveren via www.aldente.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Locatie