Zangers van het levenslied genieten dubbel op 3 oktober | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Onder andere deze zangers staan tijdens Leidens Ontzet op het podium bij FM Events.
Onder andere deze zangers staan tijdens Leidens Ontzet op het podium bij FM Events. (Foto: )
Leidens Ontzet

Zangers van het levenslied genieten dubbel op 3 oktober

Net als andere Leidenaars genieten de zangers van het levenslied volop van de 3 oktoberfeesten. Ze hebben vaak dubbel plezier: als bezoeker en als artiest.

Mart Hoogkamer

Als Leidenaar kijk ik uit naar Leidens ontzet. Een aantal weken voor 2 en 3 oktober hangt er al een nieuwe outfit klaar. Op 2 oktober natuurlijk nog even naar de kapper. Daarna lekker hutspot eten met de familie. Later op de avond treed ik op met FM-Events. Op 3 oktober gaan we naar de optocht kijken en maken een rondje over de kermis.

John Zoet

's Morgens wakker worden met een pens vol peen en ui, de vorige dag gegeten met mijn ouders en schoonouders. En een goede bui. Want het is 3 oktober. Daarna in nieuwe kleren zo vroeg mogelijk met de kids naar de kermis. Ik ga met ze mee tot het eerste optreden. Dan gaan de kids voor nog een rondje met de opa's en oma's. Lekker mijn optredens doen, en de mensen laten genieten van de gezelligheid. Als de tijd het toe laat, vuurwerk kijken met het gezin.

Jonie van der Meij

Ik woon op Scheveningen, Hutspot eten doen we zeker. Ook een rondje over de kermis mag niet ontbreken. 3 oktober de optocht kijken. Dat is het wel een beetje als je in Leiden woont beleef je 2 en 3 oktober veel intenser, althans ik.

Roy van Hemert

Lekker hutspot eten, optreden en vooral genieten met mijn vrouw en onze 3-jarige zoon. Die het geweldig vindt om over de kermis te lopen!

Ray Benjamin

Met Leidens ontzet ga ik altijd naar de Leidse taptoe kijken en vervolgens worden er heel wat broodjes hamburger gegeten, met de klanken van de Leidse artiesten. Kortom Leidens ontzet is voor mij als Leidenaar één groot feest waar ik het hele jaar naar uitkijk.

Robert van Hemert

Leidens Ontzet vier ik als een echte Leidenaar, er wordt flink hutspot gegeten bij ons. Uiteraard nemen wij een kijkje bij de taptoe, daarna lopen we gezellig over de kermis en geniet ik van mijn dochter die zich heerlijk kan vermaken op de kermis. Verder geniet ik van de vele optredens, en zing ook zelf op 2 en 3 oktober bij FM-events.

Arthur van Steyn

Hutspot eten! En de taptoe mag je niet missen. Natuurlijk tijd maken om met de kinderen naar de kermis te gaan. En dan optreden voor FM-Events ik zing op 3 oktober bij Café Oma Rietje & Petit Restaurant De Valk. Ik zeg 1,2,3 oktober, 3 oktober dan zijn we als een bal.

Wesley Klein

Met de kinderen over de kermis en lekker met zijn alle hutspot eten. In de avond met een koud biertje in mijn hand, en optreden natuurlijk!

Jeffrey van Es

Eerst gaan we met het gezin naar de kermis! En lopen we langs de bandjes en zangers in de stad. Heerlijk Hutspot eten doen we met de familie bij vader en moeder thuis. Na 2 & 3 oktober moeten we allemaal een week bijkomen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>