Dierenambulance en Vogelasiel krijgt oorkonde | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Van rechts gezien: Lianne Raat (raadslid Partij voor de Dieren), Jaap van Meijgaarden (voorzitter
Dierenambulance) en Yvonne Hijman (coördinator Dierenambulance).
Van rechts gezien: Lianne Raat (raadslid Partij voor de Dieren), Jaap van Meijgaarden (voorzitter Dierenambulance) en Yvonne Hijman (coördinator Dierenambulance). (Foto: )

Dierenambulance en Vogelasiel krijgt oorkonde

De Partij voor de Dieren heeft op dierendag, een oorkonde van mededogen uitgereikt aan de Dierenambulance & het Vogelasiel regio Leiden.

Hiermee spreekt de partij haar waardering uit voor de tomeloze inzet van medewerkers en vrijwilligers die dag en nacht in touw zijn om gewonde en zieke dieren te helpen.
De Dierenambulance biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, eerste hulp en vervoer aan zieke, gewonde en zwervende dieren. Soms kan ter plekke hulp worden geboden. In de meeste gevallen is meer hulp nodig en vervoert de Dierenambulance de dieren eventueel naar een dierenarts en/of opvanglocatie, zoals het Vogelasiel. Het Vogelasiel in Oegstgeest biedt gespecialiseerde opvang aan gewonde of zieke vogels.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>