Het duimpje | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
het duimpje

Het duimpje

In de rubriek Het Duimpje plaatst De Leydenaer wekelijks onderwerpen die fout zijn of verbetering behoeven. Maar ook geven we complimenten aan personen, instellingen en bedrijven die volgens ons goed bezig zijn.

Henkie

Liefst vier keer stond Rubberen Henkie deze Leidens Ontzet op een podium bij een kroeg. Natuurlijk hebben ze er een paar stuivers voor gekregen, maar Henk, Arjan, Marcel en Dion spelen toch vooral voor de lol. Een barkeeper wordt beter betaald. Leiden mag blij zijn met Henkie. De iconen van Rubberen Robbie blijven levend via een goed uitgevoerde show. Voor wie ze gemist heeft: Rubberen Henkie speelt zaterdag 20 oktober in café Rembrandt.

Eigen drank

Het gebied rond de Nieuwe Rijn was tijdens Leidens Ontzet afgezet zodat mensen met meegebrachte drank geweerd konden worden zodat er geen oneerlijke concurrentie voor de horeca ontstond. Beveiligers legden de opzet vriendelijk uit, maar toch waren er mensen die bijdehand gingen doen, en eisten dat ze met tassen vol bierblikjes naar binnen mochten. Nee dus, niet zeuren, gewoon accepteren!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>