Doelpuntjes | Deleidenaar.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deleidenaar.nl
doelpuntjes

Doelpuntjes

* Op vrijdagmiddag 9 november is de Leidse Scholieren Veldloop voor het Basis Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs. Deze veldloop wordt georganiseerd door de Schoolsportcommissie Leiden in samenwerking met Leiden Atletiek.

* Marvin Sloos is blij met zijn keuze voor UVS, waarmee op kop staat in de tweede klasse. Ik heb het 'GHC-gevoel' weer terug, zei hij tegen Leiden Amateur Voetbal.

* Dat was schrikken voor ZVL-1886. Aartsrivaal Donk uit Gouda liet niets van de Leidse waterpolotrots over en stapte zaterdag met een 3-14 overwinning uit het bad.

* Kan FC Boshuizen ook verliezen? Ja dat kan bleek zondag. Na zes keer winst op rij kreeg het op bezoek bij hekkensluiter Zeeburgia de eerste nederlaag om z'n oren: 3-2. Over twee weken kan desalniettemin de eerste periodetitel worden gepakt.

* Bij Pernix zijn ze niet alleen goed in korfballen, maar ook in quizzen. Althans, dat moet vrijdag 14 december blijken wanneer op de Kerst V-Quiz op het programma staat. Teams bestaan uit maximaal vijf leden, met minimaal één lid van Pernix.

* De Leidse volleybalvereniging GGV heeft een internationaal tintje. Naast gewoon Nederlands met soms een klinkende Leidse R, hoor je bij ons ook Italiaans, Spaans, Engels, Duits, Grieks, Pools… Dat maakt GGV een bijzondere vereniging.

* 'Als je het bestuur om een boodschap stuurt, verwacht dan maar dat het nog wel jaren duurt'. Met deze slogan trachten de boegbeelden van Jong-LSVV het bestuur tot actie te manen om een op de website aangeboden LSVV '70 Voetbaltas ook echt beschikbaar te maken.

* Hilariteit bij Rijnsburgse Boys. Tijdens het duel met koploper AFC rent tegen vijven een ontblote blondine het gras op. Een cadeautje van de HKR (Harde Kern Rijnsburg). De spelers raakten direct geen bal meer. AFC won met 6-2.

* Ook een doelpuntje scoren? Mail een kort stukje naar: redactie@deleydenaer.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>