doelpuntjes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

doelpuntjes

* Genieten van de binnenstad en iets doen voor het goede doel? Doe mee aan de Rotary Santa Run op vrijdag 21 december met 1000 kerstmannen- en vrouwen. Inschrijven via: leiden.rotarysantarun.nl.

* Sporting Leiden Jo19-1 zal 14 december het jaar afsluiten met een uitje, bowlen en steengrillen. Dat wordt gezellig, zo laat de club weten.

* Wielerploeg Swabo Women Pro Cycling-team is compleet nu Natalie van Gogh heeft toegezegd te komen. Dit jaar komt het team van negen vrouwen uit op de UCI-tour.

* Vrijdag 16 november is het feest: DIOK vs Angelo and Friends. Hoog tijd vindt het bestuur, met alle successen die op en rond het veld worden geboekt.

* Zorg en Zekerheid Leiden kan ook nog verliezen in de competitie. Geen schande zaterdag, want het was van koploper Zwolle: 82 - 87.

* Makkie voor FC Boshuizen dit weekeinde. In de beker werd Zwartewaal met 8-0 verslagen dankzij doelpunten van onder andere Tommy Sinteur, Sohrab Safi en Gerson Pisas, die er allemaal twee maakten. Logische uitslag: Zwarte Waal komt in de vierde klasse uit, Boshuizen speelt drie niveaus hoger.

* Even goed je portemonnee checken als je kind meedoet aan het schaaktoernooi 17 november in het Denksportcentrum aan de Robijnstraat. Deelname kost 4 euro per en betaling graag contant en gepast!!! laat de organisatie duidelijk weten.

* Een aardig ritje voor mannen Scylla afgelopen weekeinde, Klazienaveen uit, liefst 228 kilometer. De heenreis was al lang, terug leek het nog langer voor de Leidse tafeltennissers. Er werd van Itass DTK'70 namelijk met 5-1 verloren.

* ZVL-1886 doet het tot nog toe matig in de eredivisie. Na vijf wedstrijden staat de waterpoloploeg zesde. Zaterdag kon niet gewonnen worden van GZC Donk: 8-8. Teleurstellend voor het massaal opgekomen publiek.

* Ook een doelpuntje scoren? Mail een kort stukje naar: redactie@deleydenaer.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>