Doelpuntjes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Doelpuntjes

* Op zondag 25 november bood Die Leythe voor de 3e keer een avondroeitocht door Leiden. Voor de kenners: Er werd gevaren in gestuurde C boten. Wherry's, C4+ , C3+ en C2+.

* Trainer Stefan Roodakkers van UVS worstelt met de hoge verwachtingen. In het Leidsch Dagblad: Veel buitenstaanders zien ons als de kampioen, maar we spelen zeker nog niet als een kampioen.

* Leiden Marathon gaat de Daily Mile organiseren, waarbij basisschoolleerlingen dagelijks een stuk gaan hardlopen op school.

* De Stichting Jeugd- & Jongerenwerk Midden-Holland krijgt subsidie om een Leidse Futsal Academie (zaalvoetbal) op te kunnen zetten.

* Rugbyclub DIOK heeft een verhuizing naar Sportpark Noord uit het hoofd gezet. Er is te weinig ruimte, en bovendien moet er het een en ander aan infrastructuur worden gedaan. De club heeft behoefte aan drie velden.

* Drukte voor ZZ: De wedstrijd zaterdag tegen Basketball Academy Limburg uit Weert was de negende in november, en de vijfde keer in negen dagen. Oorzaak: De Europese campagne van ZZ. Er werd wel gewonnen: 100 - 73.

* Football Factory boekte zaterdag de eerste overwinning ten koste van Roodenburg (3-4). Man of the match werd Caner Demirdas van de winnende partij. Hij maakte twee goals en kreeg twee gele kaarten.

* In schaken zijn en blijven we goed: LSG IntelliMagic staat na de zege op MuConsult Apeldoorn (5½-4½) nog steeds gedeeld eerste in de landelijke meesterklasse.

* Meerburg wordt het lachertje van het regiovoetbal. De ambitieuze megaclub stapte twee seizoen geleden over van 'de zondag' naar zaterdag met het doel de 2e klasse te bereiken. Nu staan de zwartwitten een na laatste in de ....eh.... 4e klasse.

* De vrouwen van Scylla doen dit seizoen niet mee om de prijzen. Ondanks een keurige 2-4 nederlaag tegen koploper Lybrae Heerlen lijkt een plek in de playoffs onhaalbaar. De Leidse tafeltennisvrouwen staan zesde.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>