Doelpuntjes | Deleidenaar.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deleidenaar.nl
doelpuntjes

Doelpuntjes

* Liefhebbers van het Leidse voetbal komen weer aan hun trekken: zaterdag begint de tweede helft van de competitie.

* Lugdunum heeft voor één jaar het contract verlengd met trainer Roberto Escuduro.

* Volgende week woensdag moet ZZ Leiden van Bakken Bears (Denemarken) winnen om te overleven in de tweede ronde van de Europacup.

* Foei. Halverwege het seizoen had 'een groot aantal leden van UVS' de contributie niet of niet geheel betaald. De penningmeester deed daarom een dringend beroep op deze leden. Wie niet snel betaalt, mag niet meer spelen.

* Pernix zoekt nog balsponsors voor twee thuiswedstrijden dit seizoen. Voor 50 euro word je genoemd door de omroeper, vermeld in het zaalboekje en uitgenodigd voor een drankje bij de wedstrijd.

* Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie van rugbyclub DIOK werden geconfronteerd met een onprettige verrassing. Tijdens de feestdagen had een van de vriezers het begeven en was de lucht in de kantine ondragelijk geworden.

* De kogel is door de kerk: Een ruime meerderheid van de gemeenteraad heeft gestemd voor een nieuw Leids schaatscentrum met een baan van 250 meter. Alleen het CDA en Partij Sleutelstad waren voor de zo gewenste 333 meter.

* Na een ruime winst op het Amersfoortse MIA staat Sporting Trigon bovenaan in de eerste klasse korfbal, doordat concurrent BEP verloor. Met slechte wedstrijden winnen kan je kampioen worden, klonk het na afloop.

* Naast Trigon staan ook de Leidse korfbalclubs Pernix en Crescendo bovenaan in hun poules.

* 8 februari houdt Roomburg het veteranen snert- en glühweintoernooi, bedoeld voor iedereen 'die denkt te kunnen hockeyen'.

* Verlossing voor watersporters: aannemingsbedrijf Gebr. Schouls uit Leiden heeft drijvende toiletten ontworpen. In maart wordt de eerste geplaatst op de Nieuwkoopse Plassen. De Leidse regio toont veel belangstelling.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>