Lugdunum breekt met traditie: drie vrouwen in het bestuur | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Kim, Kristel en Reanne gaan Lugdunum helpen.
Kim, Kristel en Reanne gaan Lugdunum helpen. (Foto: )

Lugdunum breekt met traditie: drie vrouwen in het bestuur

Voor het eerst in het 100-jarig bestaan van de Leidse voetbalvereniging Lugdunum bestaat het bestuur van de club niet meer alleen uit mannen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 28 januari zijn maar liefst drie vrouwen toegetreden tot het bestuur. Met de versterking van het bestuur hoopt Lugdunum de club een nieuwe impuls te geven.
 

De nieuwe bestuursleden zijn Kim van Dijk (Secretariaat), Kristel van Kruisbergen (Sponsoring) en Reanne van Kleef (PR/Communicatie).
Voorzitter Koos Keijzer: "De vrouwentak van Lugdunum is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Ik ben er trots op dat niet één, maar drie vrouwen ons bestuur komen versterken. Met hen halen we drie sterke krachten in huis."
Daan van Hemert (Penningmeester), Hans van As (Voetbalzaken Senioren), Richard Otgaar (Jeugdvoorzitter) en Robin Boom (Complex Beheer) zijn de andere zittende bestuursleden.

Op 14 mei 2019 bestaat Lugdunum 100 jaar. Dat wordt een jaar lang gevierd met onder andere een reünie, een feestavond, meerdere toernooien waaronder de Politiek071 Cup, de Kerstloop en een jubileumboek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>