Overweldigend succes Amigo | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Foto:

Overweldigend succes Amigo

Show- & Marchingband Amigo gaf vorige week een 'Pak je Kans! Repetitie'. De organisatie van het evenement was aangenaam verrast door het hoge aantal aanmeldingen van maar liefst 24 muzikanten!

Met deze 'Pak je Kans! Repetitie' bood Amigo geïnteresseerden de gelegenheid om de vereniging beter te leren kennen en natuurlijk om mee te repeteren, hiervoor had de Amigo een aansprekend programma in elkaar gezet.

Ambities

Als start van de avond werd een presentatie gehouden over het heden, het verleden en de ambities van de vereniging waarna de 'Pak je Kans! Repetitie' van start ging onder leiding van dirigent Dennis Hazenoot en tamboer instructeur Sander Bergman. Zij gaven leiding aan een maar liefst 73 muzikanten tellend geheel. Amigo sloot de avond af met een hapje en een drankje en vele leuke gesprekken met de geïnteresseerden, en deze avond krijgt zeker een vervolg.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>