Nieuwe delenWinter WonderWeken bevallen: zevende editie heeft extra kleur | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
De Hooglandsekerk was het centrale punt.
De Hooglandsekerk was het centrale punt. (Foto: )

Nieuwe delenWinter WonderWeken bevallen: zevende editie heeft extra kleur

Centrummanagement Leiden blikt enthousiast terug op de zevende editie van het evenement de Winter Wonder Weken, dat in januari is afgesloten.

Aan de afgelopen editie waren zeven nieuwe programma-onderdelen toegevoegd: Winterverhalen Pieterskwartier, Bårr Winterfestijn, Groot Kerstcircus Leiden, Rotary Santa Run, Rijn Verlicht, Winter Wonder Jacht en Leiden Lumière, het openingsevenement van de Winter Wonder Weken. De initiatieven die vanuit de stad zelf voortkomen, hebben de Winter Wonder Weken versterkt en dragen ertoe bij dat het evenement meer en meer wordt omarmd door Leiden(aren) zelf. "Een mooie ontwikkeling", aldus Yvonne van Delft, wethouder Cultuur en Economie, die de Winter Wonder Weken opende tijdens het openingsevenement 'Leiden Lumière' in de Hooglandse Kerk. "De Winter Wonder Weken zijn uitgegroeid tot een prachtige Leidse traditie. Met dit jaar nóg meer leuke activiteiten voor jong en oud. Dit kan alleen tot stand komen door goed samen te werken in de stad. Een groot compliment aan alle vrijwilligers die de Winter Wonder Weken mogelijk maken".
Het initiatief voor de Winter Wonder Weken kwam ooit voort uit de wens om de decembermaand, die voorheen de rustigste maand van het jaar was, een impuls te geven ter stimulans van de economische vitaliteit van de binnenstad.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>