Handreiking voor samengesteld gezin | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Het vergt een berg organisatie in een samengesteld gezin.
Het vergt een berg organisatie in een samengesteld gezin. (Foto: )

Handreiking voor samengesteld gezin

In een tijd waarin een op drie relaties eerder eindigt dan gehoopt, is het logisch dat er steeds meer samengestelde gezinnen zijn. De kans om opnieuw gelukkig te worden is er één die we met beide handen aangrijpen. Hoe kun je je daarop voorbereiden, hoe vind je daarin je weg en hoe kun je in je nieuwe gezin de rust en harmonie krijgen waar je naar op zoek bent?

Dat gaat Margarita Bernal, stiefcoach/relatietherapeut bij Stiefgoed Leiden donderdag 7 februari uitleggen tijdens een themabijeenkomst over samengestelde gezinnen. De organisatie is in handen van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden.
Bernal laat tijdens de themabijeenkomst in Het Gebouw vanaf 10.30 uur zien hoe je je goed kan voorbereiden op het vormen van een samengesteld gezin. Ze legt uit wat de fases van een samengesteld gezin zijn, je rol binnen het gezin, en hoe je het beste om kan gaan met je stiefkinderen en met je ex-partners, en hoe je elkaar als partners kunnen steunen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>