André Hazes in concert. Foto: Ben Houdijk.
André Hazes in concert. Foto: Ben Houdijk. Foto: Ben Houdijk

Met Verhagen en Beuk naar liveconcert Hazes

Activiteiten

André Hazes geeft op 8 april en 9 april één van zijn eerste grote theaterconcerten in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen.

Maandag 8 april was in één klap uitverkocht, maar voor dinsdag 9 april zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar. Hij zingt dan al zijn hits! Het thema is dan ook: LEEF!

Eén van André's grootste hits. Dit thema past bij KWF Kankerbestrijding. De producent doneert namelijk van iedere verkochte kaart € 2,50 aan het KWF! Dit concert is zonder pauze.

In het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten bezorgt André u met zijn Band u een onvergetelijke feestelijke avond met enkele grote verrassingen! Boek snel je busarrangement want de concerten van André Hazes zijn snel uitverkocht! Die prachtige plaats en reis kost u slechts € 49,50 per persoon i.p.v. € 75,00. Zelfstandig komen mag uiteraard ook. Opstapplaats ook in Leiden.

Voor vragen, nadere informatie en speciale VIP kaarten op de 1e, 2e en 3e rij kunt u contact opnemen met Impresario Pieter van der Ploeg, telefoon 070 350 9999 (van maandag t/m zaterdag van 7.30 tot 19.30 uur).