Peen en Ui helpt bewoners met plannen voor Leiden | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Nog tot het einde van het jaar is het mogelijk om gratis mee te doen. | Foto: pr
Nog tot het einde van het jaar is het mogelijk om gratis mee te doen. | Foto: pr (Foto: )

Peen en Ui helpt bewoners met plannen voor Leiden

Verschillende bewoners van Leiden trachten de stad te verbeteren door het organiseren van ontmoetingsactiviteiten in de wijk, of door het ontwikkelen van een buurttuin.

Sommige bewoners nemen zelfs de verantwoordelijkheid voor hele wijkherzieningen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor bewoners om te helpen bij het realiseren van goede plannen. Vooral financieel zijn daar verschillende mogelijkheden voor.Toch is het best ingewikkeld om een mooi idee uitgevoerd te krijgen. Peen en Ui werkt al geruime tijd samen aan buurt en stad projecten. In al die projecten hebben ze veel geleerd over hoe je plannen kunt realiseren. Tijdens die verschillende projecten ontmoetten ze veel andere bewoners met goede plannen voor de stad. Ze willen nu aan de slag met het uitvoeren van alle ideeën.

Op basis van hun eigen ervaringen en die van anderen ontwikkelde Peen en Ui een methode om mensen met goede plannen te helpen: de methode Samen aan de Stad. Met Samen aan de Stad helpen ze ideeën te delen met zoveel mogelijk andere bewoners en de relevante professionals uit de buurt. Dankzij Fonds 1818, de gemeente Leiden, Druckerfonds en WOZfonds is het mogelijk om tot het einde van dit jaar gratis mee te doen met het Samen aan de Stad traject.

Dus: een super idee voor de stad? Hulp nodig? Doe mee! Stuur een mailtje naar info@peenenui.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>