Maak kennis met Serviceflat Schouwenhove | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Foto: pr

Maak kennis met Serviceflat Schouwenhove

Zorgeloos wonen met alle gemakken onder handbereik. Met alle ruimte en voorzieningen om comfortabel te leven, zonder omkijken naar woningonderhoud of andere lastige verplichtingen.

Serviceflat Schouwenhove in Leiden is een veilige en beschermde woonomgeving voor senioren. Senioren wonen hier zelfstandig, in alle privacy en kunnen tegelijkertijd gebruik maken van tal van services, voorzieningen en activiteiten. Schouwenhove is daarmee de enige in zijn soort in Leiden en omgeving.

Dag en nacht

Een team van dertig medewerkers staat dag en nacht klaar en de receptie is 24 uur bemand. Bovendien zijn in de woningen alarmeringspunten en alle ingangen zijn beveiligd. In Schouwenhove is dagelijks een verzorgende in huis die helpt bij incidenten en de technische dienst voert karweitjes uit. Indien gewenst is het mogelijk om gebruikt te maken van een maaltijdservice. Het keukenteam maakt elke dag verse en gezonde maaltijden. In Schouwenhove is een supermarkt, kapsalon, pedicure en bibliotheek. De huisarts houdt er spreekuur.

Activiteiten

Er is elke dag is er wel iets te doen in Schouwenhove. Variërend van klassieke concerten in de aula en stoelgymnastiek tot koersbal, bridge en bingo. Meedoen mag, niets moet.

Probleemloos verhuizen

De appartementen zijn voorzien van een nieuwe luxe keuken en er is behangen en geschilderd. Er ligt géén vloerbedekkingen en er hangen géén gordijnen. Medewerkers van Schouwenhove kunnen naar wens helpen bij de inrichting en het (laten) plaatsen van de meubels én adviseren over verhuizen.Zelf ervaren

Bel 071- 531 20 21 om een afspraak te maken voor een rondleiding of stuur een e-mail naar directie@schouwenhove.nl. Neem ook eens een kijkje op www.schouwenhove.nl en bekijk de video.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>