Leidse afvaller van het jaar | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Leidse afvaller van het jaar

Kiki Meijer die onder begeleiding van Cambridge consulent Prijna Snel uit Leiden is afgevallen, staat in de finale. Cambridge Weight Plan Benelux organiseert jaarlijks de unieke verkiezing Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar onder haar cliënten.

 

Via www.afslankervanhetjaar.nl kan er al gestemd worden op Kiki. Tijdens de finaleavond op 6 september in Hilton Royal Parc te Soestduinen hoopt zij de felbegeerde titel te winnen voor Afslanker van het Jaar 2019. Stemmers maken kans op twee vrijkaarten voor deze finalevond, inclusief een geheel verzorgd diner.


Categorieën

Cambridge Weight Plan consulenten konden hun cliënten opgeven om kans te maken op de felbegeerde titel in één van de drie categorieën. Deze bestaan uit: Afslanker Vrouw, Afslanker Man en Gewichtsbehouder van het Jaar. In de voorselectie is er voor de categorie Afslanker Vrouw een top 6 van finalisten gekozen en voor de categorieën Afslanker Man en Gewichtsbehouder van het Jaar een top 3.

Stemmen en finaleavond

Het stemmen op de finalisten vindt op twee manieren plaats: via de online voting op www.afslankervanhetjaar.nl en tijdens de besloten finaleavond op 6 september in Hilton Royal Parc te Soestduinen. De winnaars worden tijdens de finaleavond bekend gemaakt. Met jouw stem maak je kans op twee tickets voor de finaleavond met geheel verzorgd diner. Hier zijn ook alle consulenten aanwezig die een cliënt opgegeven hebben, alle finalisten met hun consulenten, de introducees van de finalisten en medewerkers van Cambridge die bij het event betrokken zijn.

Impact op het levenBij de verkiezing en jurering wordt niet alleen gekeken naar het uiteindelijke afslank resultaat, maar ook naar de impact die het afslanken op iemands leven heeft gehad. Daarnaast is het een belangrijk criterium om na het afslanken niet weer terug te vallen in oude gewoontes, het bekende jojo-effect. Maar om juist door het aannemen van een nieuwe en gezonde levensstijl op gewicht te blijven. Hier worden de Cambridge cliënten ook in begeleid door hun consulenten.

Finalist

Kiki Meijer is 22 kilo afgevallen met het Cambridge dieet. Zij komt in de finaleavond uit in de categorie Afslanker Vrouw van het Jaar. Zij voelt zich zoveel slanker en fitter dan voor het programma; zij vond het goed te doen en heeft dit bereikt in ruim een half jaar.

Prijna Snel van Cambridge praktijk Leiden (Kanaalpark)  is heel trots op haar finalist. "Kiki heeft de afgelopen periode hard gewerkt in haar strijd tegen de kilo's en in mijn ogen is zij al een grote winnaar! De overtollige kilo's is Kiki in ieder geval kwijt en dat is het belangrijkste.

Engeland reis, makeover en internationale verkiezing
De finalisten en hun consulenten krijgen eind augustus een reis naar Engeland aangeboden. Ze gaan daar o.a. een bezoek brengen aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge dieet.

In oktober krijgen de winnaars ook een makeover en een fotoshoot cadeau. De winnaar van de categorie Afslanker Vrouw of Afslanker Man neemt in november tevens deel aan de International Slimmer of the Year verkiezing in Engeland, met deelnemers uit de hele wereld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>