Kick-off bijeenkomst voor werkzoekenden rond samenwerking DeBroekriem en DZB Leiden | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Kick-off bijeenkomst voor werkzoekenden rond samenwerking DeBroekriem en DZB Leiden

Dinsdag  17 september  vindt de kick-off bijeenkomst plaats van de samenwerking tussen DZB Leiden en Stichting DeBroekriem. Beide organisaties ondersteunen werkzoekenden om sneller een passende baan te vinden.

Tijdens deze eerste bijeenkomst neemt trainer & visual storyteller Suzanne Warmerdam werkzoekenden op een creatieve manier mee in het ontdekken van hun talenten. Een essentieel onderdeel bij het solliciteren naar een nieuwe functie. Komend jaar staan er nog een aantal sollicitatieworkshops voor werkzoekenden op de planning die plaatsvinden bij DZB in Leiden.

Talenten ontdekken

Na een plenaire aftrap van Pieter Vermeer, oprichter van vrijwilligersorganisatie DeBroekriem, gaan deelnemers aan de slag met het ontdekken van hun belangrijkste talenten. Onder begeleiding van Suzanne Warmerdam, visual storyteller & facilitator, gaan deelnemers gezamenlijk aan de slag met opdrachten en 'Teken je Talent'-inspiratiekaarten. Werkzoekenden ontdekken zo op een creatieve manier waar zij goed in zijn en doen nieuwe inzichten op. Warmerdam: "Door op een creatieve manier aan de slag te gaan, komen deelnemers vaak eerder tot de kern. Zeker als je nog niet precies weet waar jouw krachten liggen of wat voor soort baan je precies wilt is dit een goede manier. Ik hoop op 17 september veel werkzoekenden op deze wijze verder te helpen".

Werkzoekenden naar passende plekDeze bijeenkomst is de aftrap van een reeks bijeenkomsten voor werkzoekenden georganiseerd door DeBroekriem in samenwerking met DZB. Nico Vermeer van DZB: "Wij van DZB Leiden zijn er om iedereen die wil werken maar het niet redt zonder ondersteuning, te helpen bij het vinden van een passende plek. Dat kan ook vrijwilligerswerk zijn. Daarom zijn we blij met de samenwerking met stichting De Broekriem.".


Over DeBroekriem
 

DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren in heel het land inspirerende netwerkbijeenkomsten en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun sollicitatievaardigheden en ontmoeten collega-baanzoekers. De volgende bijeenkomst bij DZB in Leiden staat al op de planning. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op www.debroekriem.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>