Gun jezelf de opleiding Sportmassage bij het meest ervaren opleidingsinstituut in de regio | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Gun jezelf de opleiding Sportmassage bij het meest ervaren opleidingsinstituut in de regio

Op steeds meer plaatsen in Nederland kan men terecht voor een "Sportmassage". Als Sportmasseur kan je een eigen praktijk beginnen waardoor je (gedeeltelijk) economisch zelfstandig kan worden.
 

Daarnaast kan je o.a. aan de slag bij een sportvereniging, een fysiotherapiepraktijk, een fitnesscentrum, een sauna of wellnesscentrum, kuuroorden, recreatieoorden en zwemparadijzen. Kortom: overal waar (sportmassage en verzorging wordt gewaardeerd en op waarde geschat.

De sportmasseur / verzorger is in deze tijd niet meer weg te denken uit de sportwereld. Steeds meer sportverenigingen op amateur, of professioneel niveau nemen een sportmasseur in dienst. Zij zien het belang in van een goede masseur / verzorger die, in nauwe samenwerking met de sporters, kan werken aan het voorkomen van blessures. Daarnaast is er door de opkomst van de duursporten, zoals de marathon en de triatlon, ook door de individuele sportman / sportvrouw vraag naar de sportmasseur, die hen kan adviseren met betrekking tot hun training, kleding en schoeisel, hun voeding en hen kan masseren na een training en/of wedstrijd.

Langzaam ontstaat er ook bij sportend Nederland een bewustwording van het feit dat de sporter zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheid. Logisch dat er dan ook steeds meer vraag komt naar goed opgeleide sportmasseurs, die deze taak kunnen vervullen.


In september starten we weer met de nieuwe opleiding sportmassage!

Je bent van harte welkom bij het toonaangevende opleidingsinstituut in de Randstad voor sportmassage. Wij helpen je graag om een top sportmasseur te worden. En wie weet, sta jij volgend jaar te masseren bij de Leiden Marathon of een van de andere sportevents!
We zien je graag op onze prachtige cursuslokatie in Leiden.
Voor meer informatie en aanmelden www.mspopleidingen.nl

Je kunt natuurlijk ook even bellen: 06-39604164
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>