Seizoengids van Leiden Amateur Voetbal doorslaand succes | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Nick en Tijs van der Schinkel van het naar de 2e klasse gepromoveerde Kagia, die nu al uitzien naar de krakers in het nieuwe seizoen.
Nick en Tijs van der Schinkel van het naar de 2e klasse gepromoveerde Kagia, die nu al uitzien naar de krakers in het nieuwe seizoen. (Foto: JVDL)

Seizoengids van Leiden Amateur Voetbal doorslaand succes

Afgelopen weekend zijn ook de amateurs onder de tweede en derde divisie alsmede de hoofdklasse aan de competitie begonnen. Na een periode van oefen-en bekerwedstrijden is het nu echt weer menens.

In die periode van de aanloop naar de competitie heeft de redactie van de regionale voetbalwebsite www.leidenamateurvoetbal.nl (kortweg LAV) gewerkt aan een unieke seizoengids. In het 114 pagina's tellende document wordt er uitgebreid voorbeschouwd op de competitie. De 25 bij LAV aangesloten clubs worden ruimschoots belicht. Van Hoofdklasser FC Rijnvogels tot vierdeklasser Warmunda en van tweedeklasser Kagia tot derdeklasser FC Oegstgeest. Zowel spelers als trainers komen aan bod om hun zegje te doen en verwachtingen uit te spreken over de verrichtingen van hun club. In de gids is er verder ruimte voor alle programmaboekjes, informatie over de andere clubs in de diverse klassen en zijn er enkele versies van 'Oude clubhelden' opgenomen.

Clubtrouw

Als thema is er gekozen voor 'Clubtrouw'. Er komen daarbij vier sprekers aan het woord die welhaast verkleefd zijn aan hun club. Het bestaat gelukkig nog. De seizoengids-met nog veel meer informatie- is onder meer te downloaden via de genoemde website. Eigenaar en hoofdredacteur Hennie Kanbier kreeg al de nodige reacties binnen naar aanleiding van de lancering van de seizoengids.

,,De feedback is ronduit hartverwarmend. Het regent complimenten en dat is uiteraard ontzettend leuk voor het team dat er weken aan gewerkt heeft. Het is voor het eerst dat we het seizoen op deze manier zijn gestart en dit smaakt duidelijk naar meer. We krijgen eer voor ons werk en daar doen we het voor. Ondanks de beperkte financiële middelen mogen we stellen dat het gezien de geluiden die we tot nu toe mochten ontvangen een succes is geworden. Er zijn nu al plannen voor de tweede editie, maar ons team gaat nu eerst weer volle bak om de regioclubs te bedienen met verslaggeving, interviews en nog veel meer. De clubs zijn blij dat het seizoen nu weer echt is begonnen, maar dat is voor ons niet anders. Samen gaan we er weer een memorabel seizoen van maken. De start met de seizoengids is een perfecte aftrap geweest."

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>