Logo deleidenaar.nl

Kunstenaars veilen werk voor Alzheimer Nederland

Foto: MvR

Amateur- en beroepskunstenaars krijgen de unieke gelegenheid hun werk te exposeren in het DUNAatelier op het Duinplein aan de Boulevard Zeezijde in Katwijk aan Zee. Met deze benefiet expositie wordt geld opgehaald voor Alzheimer Nederland.

De expositie duurt van 29 februari tot en met 22 maart 2020 en is inmiddels de derde editie van Kunst Doet Leven. 

Professionele kunstenaars, amateurs, kunststudenten kunnen allemaal meedoen aan de expositie. De belangrijkste voorwaarde is dat de kunstenaars hun werk afstaan voor het goede doel. De kunstwerken worden tijdens de expositie per opbod via Internet geveild. De opbrengst komt geheel ten goede aan Alzheimer Nederland.

Het DUNAatelier is tijdens de expositie open op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Raymond Huisman, een bekende kunstenaar uit Amsterdam, zal de benefiet expositie op zaterdag 29 februari om 16.00 uur officieel openen. Daarna start de veiling en kunnen kunstliefhebbers via de veilingwebsite bieden. Het verloop van de biedingen is tijdens de expositie online te volgen. De veiling sluit op 22 maart 2020.

Kunst Doet leven is een initiatief van de Stichting Kunstvereeniging Katwijk. Meer informatie staat op www.schilderenaanzee.nl