Stadsganzenbord, avontuurlijk 'coronaproof' gezinsuitje | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl

Stadsganzenbord, avontuurlijk 'coronaproof' gezinsuitje

Het zijn bijzondere tijden waarbij iedereen weer op zoek is naar veilig vermaak. Iets leuks doen na tijden van thuisquarantaine zonder computerscherm. Om tegemoet te komen aan die wens heeft ProKwadraat-Groepswijzer.nl een buitenspel ontwikkeld.

Met het volledig analoge Stadsganzenbord kan een gezin binnen de richtlijnen van het RIVM een leuk middag beleven. Samen veilig een stad ontdekken met de laagdrempelige citygame het 'Stadsganzenbord'. 

Het Stadsganzenbord speelt zich af in het historisch stadscentrum van een stad in Nederland. Het deelnemende team bezoekt de hoogtepunten van de stad en beantwoordt daar vragen en doet kleine puzzels en opdrachten. Het Stadsganzenbord speelt zich buiten af in het hele historisch centrum op veelal rustige plekken zodat de ‘anderhalvemeter’ richtlijn prima nageleefd kan worden. 

Het Stadsganzenbord wordt verzonden in een mooie doos als kant-en-klaar doe-het-zelf-pakket. Het bevat een grote plattegrond, dobbelsteen, pen, opdrachten en vragenformulier. Het Stadsganzenbord is beschikbaar in Leiden, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Gouda, Amsterdam, Nijmegen, Delft en Utrecht. Het stadsganzenbord kost normaal € 37,50 per set. Gezien de bijzondere omstandigheden bieden wij tot 1 september 2020 een korting van 20% met de kortingscode: ‘veiligeropuit2020’.

Meer informatie op www.stadsganzenbord.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>