Logo deleidenaar.nl
<p>Het bekende herkenbare punt De Bruine Boon.</p>

Het bekende herkenbare punt De Bruine Boon.

(Foto: PR)

De Bruine Boon aanstaande woensdag open!

Zelfs in op z’n zachtst gezegd uitdagende tijden voor de hele branche, blijft Rebel Horeca op zoek naar vernieuwing, groei en mogelijkheden. ‘En ook al lijken de mooiste kansen zich steevast voor te doen op het moment dat het wellicht het minst lekker uitkomt, wil je deze absoluut grijpen’, aldus kersverse eigenaren Bas Bloemink en Singha Witteman van Rebel Horeca.

Vanaf eind juli - vanaf woensdag 28 juli -  heropent Rebel Horeca de prachtige en iconische deuren van De Bruine Boon in Leiden. Het schitterende pand aan de Stationsweg 1 met bijbehorend (en enorm!) terras mag eindelijk weer stralen als nooit tevoren. Met de beroemde appeltaart en vooral met veel respect voor de bekende charme van deze authentiek Leidse hotspot. 

‘Natuurlijk gaan we weinig veranderen aan de iconische plek die de Bruine Boon al jarenlang is’, vertelt Witteman. ‘We blijven de naam behouden, en gaan ons richten op dezelfde mensen die het restaurant altijd al bediende’. We zoeken nog crew voor de keuken, bediening en de afwas, direct online solliciteren kan via https://www.rebelhoreca.nl/werken-bij-rebel/ 

Wat een groot voordeel is, is dat de horecagelegenheid een prima aanvulling is op de al bestaande zaken van Rebel Horeca. Met Van Buuren als directe buurman, Einstein, Pakhuis, Buddhas en Aperitivo even verderop in de stad. ‘En tel daar nog SpiZe in Den Haag en MaMa Kelly in Amsterdam bij op, en het wordt best druk!’, lacht Bloemink. 

Of het portfolio van de Rebel Horeca Groep daarentegen nu gevuld is? Daar laten de heren zich niet over uit. ‘Kansen komen altijd. En als deze net zo mooi is als we de overname van iets typisch Leids als de Bruine Boon vinden, dan zeggen we waarschijnlijk ook geen nee’.