Logo deleidenaar.nl
<p>Lenny Kuhr verzorgt een bijzonder concert samen met Reinier Voet en Mischa Kool.</p>

Lenny Kuhr verzorgt een bijzonder concert samen met Reinier Voet en Mischa Kool.

(Foto: PR)

Kaarten Lenny Kuhr in de verkoop

Lenny Kuhr zal op 25 november 2021 en 9 januari 2022 met haar ensemble in Theater Scheltema optreden. Haar programma heeft de toepasselijke titel: Het Lied Gaat Door. De ticketverkoop voor de concerten is begonnen. Deze vinden plaats bij Scheltema.

In dit concert staat Lenny stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan, binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn.

Met Reinier Voet gitaar en Mischa Kool basgitaar laal Lenny de snaren en stemmen klinken, omdat ze met klanken willen toveren om de snaar in het publiek te vinden en raken.  Lenny Kuhr maakte indruk met haar ontroerende vertolking op tv met Birds van Anouk. Zij is een icoon van de Nederlandse kleinkunst. Onlangs was ze op het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam

Presentatie van het concert Emile van Aelst. Zie de website www.lennykuhr.com 

Alle info van de concerten en ticketverkoop staan op www.muziekkamer-oegstgeest.org of bij www.scheltemaleiden.nl