Kasteel Poelgeest.
Kasteel Poelgeest.

Bruidsbeurs Kasteel Oud Poelgeest op zondag 10 april

Algemeen

Op het prachtige landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest vinden aankomende bruidsparen op zondag 10 april van 11.00 tot 16.00 uur alles om de mooiste dag van hun leven nóg mooier te maken. Aan alle details is op deze complete en feestelijke bruidsbeurs gedacht zodat de to-do-lijstjes richting bruiloft met plezier afgevinkt kunnen worden.

Oud Poelgeest is al jaren een prachtige locatie om te trouwen en onvergetelijke feesten te geven. Er zijn al heel wat sprookjesachtige huwelijken gesloten. Op 10 april staan de deuren van het groene landgoed wijd open en kunnen aanstaande bruidsparen kennismaken met het zeventiende-eeuwse kasteel en de tien hectare groen eromheen.

Dertig standhouders

In en rond het kasteel zijn op de bruidsbeurs meer dan dertig standhouders te vinden die de gasten verder helpen in al het geregel rond hun bruiloft. “Bruidsparen hebben behoefte aan een complete dag”, vertelt Willemijn van Weeren van Oud Poelgeest, die veel ervaring heeft met het organiseren van bruidsbeurzen. “Daarom hebben we op zondag 10 april een overvloed aan professionals en leveranciers die kunnen adviseren en helpen om de trouwdag precies zo te laten verlopen als het bruidspaar het wil.”

Bezoekers van de bruidsbeurs kunnen zich alvast verheugen in het plezierig ruime aanbod. Alles zal op de bruidsbeurs te vinden zijn: taarten, tenten, fotografen, visagisten, bloemen, bands, boten, planners, outfits, noem maar op. Een lijst van alle deelnemers is te vinden op www.kasteeloudpoelgeest.com/bruidsbeurs..

Ook voor mannen

“Ook al heb je nog helemaal geen vaste plannen voor je bruiloft: kom langs! Hoe leuk is het om met je moeder of zus rond te wandelen, van ons kasteel te genieten, en inspiratie op te doen voor jouw bijzondere dag. Daar komt bij, wanneer krijg je nou de kans om een bruidsbeurs in een kasteel te bezoeken?” zegt Elodie Klei, die het komend jaar veel bruidsparen op Oud Poelgeest zal begeleiden, lachend. “En ben je bang dat je partner al die bloemen, ballonnen en taarten snel zat is? Toch meenemen! We hebben hier straks prachtige oude auto’s voor de deur staan, boten om te bekijken, en daarnaast zijn onze terrassen de hele dag open!”

Toegang gratis

Tickets voor de bruidsbeurs zijn gratis, en te reserveren op de website www.kasteeloudpoelgeest.com/bruidsbeurs. Spontaan langskomen kan ook.

Bruidsbeurs Oud Poelgeest • Zondag 10 april 11.00 tot 16.00 uur • Poelgeesterweg 1, Oegstgeest

Willemijn van Weeren en Elodie Klei maken van de bruidsbeurs op Oud Poelgeest een prachtige dag. |