Lenny Kuhr en combo bij Scheltema.
Lenny Kuhr en combo bij Scheltema. Foto: PR

Lenny Kuhr bij Scheltema

Algemeen

Lenny Kuhr  is zondag 12 juni met haar ensemble in Scheltema. Zij zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 is uitgebracht met als titel Lenny Kuhr

Een album waarop zij uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor schreven zoals Stef Bos,Spinvis,Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Dapna. Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedistileerd.

“Ik heb eens gezegd een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden.Misschien omdat ik zo’n dankbaar ontvanger ben.Het is de mooiste levendigste kunstvorm die ik ken. Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt over jou en mij.Over onze existentie en wat zich daarin afspeelt. Het is een feest om weer te kunnen spelen. Met kompanen Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar. Aanvang 15.00 uur. Foto PR.  

Tickets muziekkamer-oegstgeest.org