Afbeelding

‘GOD is a DJ’ van SALLY in de Leidse Schouwburg

Algemeen

Op vrijdag 14 april 19.30 uur staat de dansvoorstelling ‘GOD is a DJ’ van SALLY Dansgezelschap Maastricht in de Leidse Schouwburg. De voorstelling is gemaakt voor zowel jongeren vanaf 14 jaar als voor volwassenen.Met de voorstelling ‘GOD is a DJ’ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar de Leidse Schouwburg. 

Stefan Ernst, choreograaf en artistiek leider, vertelt enthousiast: ‘Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. ‘GOD is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De muziek bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.’  

Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon. Een voorstelling waarin dans, muziek, belichting en beeldende kunst samensmelten. 

SALLY Dansgezelschap Maastricht 
SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het dansgezelschap wil eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. Jonge mensen staan centraal. SALLY leert hen geloven in wie ze zijn en leert hen zich te ontplooien: in voorstellingen, workshops en danslabs. 

Kaarten voor de dansvoorstelling op 14 april zijn te koop via de website van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal:
https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/sally-dansgezelschap-maastricht-god-is-a-dj/