broken BRASS ensemble
broken BRASS ensemble

Funked Up Festival zoekt jong talent!

Algemeen

Funked Up Freshers zal tijdens Funked Up op zaterdag 6 april  een nieuw podium zijn in de foyer van de Nobel. Jong talent kan zich tot 6 maart aanmelden voor een optreden op Funked Up. 

Het doel van Funked Up Freshers is jong talent (13 t/m 27 jaar) een podium te bieden en zich te presenteren voor een groter publiek. Speel je funk, soul, jazz, hip-hop, world, reggae of soortgelijke stijlen kun je je inschrijven en/of meer informatie vragen via contact@funkedup.nl. Je kunt daarbij ook aangeven hoe lang je wilt & kunt optreden. Daarnaast biedt Funked Up ook ondersteuning tot verder ontwikkeling van de act, door bijvoorbeeld een workshop.

De grote zaal zal worden afgesloten met Broken Brass: een explosieve, energieke en next level Brassband. De andere headliner is de van oorsprong Leidse rapper Babs. Bekend van haar kleurrijke, dansbare hiphop met een boodschap over gender- en seksuele gelijkheid en het tv-programma “Wie is de Mol”. Ook in de grote zaal de nieuwe festivalsensatie Cavolo Nero met een mix van psychedelische groove en Afrobeat.

De kleine zaal zal overheerst worden door de Leidse acts. Zo is daar de alternative pop, reggae, hip-hop van Gus Walker. De nieuwe groep Kalima met cumbia, chica, surf & disco. Zangers Judith Wassenaar zal openen met het eerste optreden met haar band en brengt zwoele soul met een randje.

Ook deze editie zal een Silent Disco niet ontbreken met DJ Miss World + Strik & Strak. En in de foyer gaat D(eef) J den Hartoog de nacht in.

Zaterdag 6 april 2024

Aanvang: 19:30

Tickets: €20,- 

Funked Up Youngster ticket (13 t/m 27 jaar): €15,- 

Nobel, Marktsteeg 8, Leiden

Meer info & tickets: www.funkedup.nlwww.nobel.nl 

Babs
Babs ii