Afbeelding

Bevrijdingsweekend: Twee dagen Bevrijdingsmarkt en Nostalgische Kermis bij Winkelcentrum De Luifelbaan

Algemeen

Zaterdag 4 mei en zondag 5 mei viert winkelcentrum De Luifelbaan het Bevrijdingsweekend met een gezellige bevrijdingsmarkt en een nostalgische kermis. Zoals iedere editie zijn er bijna 100 kramen vol aantrekkelijke koopjes. Bezoekers kunnen zich verheugen op kramen met kleding, speelgoed, kinderaccessoires, tassen, elektronica, persoonlijke verzorging en talloze hebbedingetjes en lekkere etenswaren.

Naast het uitgebreide winkelaanbod kunnen jong en oud genieten van een reeks klassieke attracties op de nostalgische kermis, die misschien bekend is van bij de Pieterskerk tijdens het Leidens Ontzet, waaronder de iconische Rupsbaan, betoverende Draaimolen, klassieke Zwanenzweefmolen en vrolijke Bootjesmolen. Ook zijn de Snoepkraam en Oliebollenkraam aanwezig. En ook de Altijd Prijs wagen is van de partij! Bovendien kunnen bezoekers smullen van streetfood en genieten van live entertainment, zoals de ballontwister en de bevrijdingsdagballonbeer. Het event op De Luifelbaan (Vijf Meiplein en Bevrijdingsplein) vindt op beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Spetterende aanbiedingen

De winkeliers van De Luifelbaan hebben kramen voor de deur, maar ook andere aanbieders zijn aanwezig. De organisatie zorgt voor een gevarieerd aanbod aan kramen, zodat er voor elk wat wils is.

Dit alles staat verspreid over het gehele winkelcentrum en wordt gratis aangeboden door de winkeliersvereniging. Kortom, een gezellig, feestelijk uitje voor jong en oud tijdens het Bevrijdingsweekend.