Theater tussen dag en nacht | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
Langs de Oude Rijn, hoek Hooglandsekerkgracht speelde Kraamkamer waarbij lady MacBeth een dialoog hield met een fagotspeelster. | Foto: Emile van Aelst.
Langs de Oude Rijn, hoek Hooglandsekerkgracht speelde Kraamkamer waarbij lady MacBeth een dialoog hield met een fagotspeelster. | Foto: Emile van Aelst. (Foto: )

Theater tussen dag en nacht

  Cultuur

Het was alweer de tiende editie van Schemerstad dit weekend waarbij bezoekers een tocht over water maken van zo'n 2,5 uur tussen de diverse theaterlocaties in. Om de buurt niet teveel te belasten dit jaar twee- in plaats van drie avonden maar wel met meer boten en evenveel bezoekers. Even na negenen vertrokken de tientallen sloepen en andere rondvaartboten diverse richtingen uit om op vijf locaties korte voorstellingen te zien, onder andere in het Ankerpark, het Plantsoen en de Meelfabriek waar een dansvoorstelling te zien was.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>