Er is alle ruimte voor voet- en rugklachten en passend schoeisel. U bent bij het servicegerichte team in goede handen.
Er is alle ruimte voor voet- en rugklachten en passend schoeisel. U bent bij het servicegerichte team in goede handen.

Pasvorm en mode gaan samen bij de Beterlopenwinkel!

Zakelijk

Voet- en rugklachten zijn veel voorkomende problemen. Het dragen van ongeschikte schoenen is vaak de hoofdoorzaak. Te strakke of te ruime schoenen kunnen pijn en ongemak veroorzaken en zelfs letsel. 

Het is belangrijk om de juiste schoenen te kiezen die passen bij jouw voettype en activiteit. Bij de Beterlopenwinkels lossen we voet- en houdingsklachten op door middel van de juiste schoenen. Ook kan je vrijblijvend een voetscan laten maken van de voeten waar onze gediplomeerde schoenconsulenten je alles over kunnen uitleggen.


Nieuwe najaarscollectie!

Vaak denken mensen aan suffe schoenen als we het over pasvorm hebben maar niks is minder waar! Bij de Beterlopenwinkel vind je ook dit najaar weer een hele modieuze collectie voor dames en heren. Van stoere booties, mooie laarsjes en pumps tot wandel- en sportschoenen. Het kan allemaal! Topmerken als FinnComfort, Solidus, Meindl, Gijs en vele andere zullen ook dit seizoen niet ontbreken! Ben je al nieuwsgierig geworden? Wacht niet langer en kom gezellig shoppen bij de Beterlopenwinkel. Je parkeert bij ons gratis voor de deur. Onze gediplomeerde schoenconsulenten staan klaar voor een passend advies!

Beter Lopen winkel
Splinterlaan 158,
Leiderdorp
071 542 2765
www.beterlopenwinkel.nl