Afbeelding
Foto:

Doel-puntjes

* Voormalig voetbalcoryfee John de Wolf (Feyenoord) gaat bij werkgevers langs en slaagt er prima in oudere werklozen aan een baan te helpen.

* Reanne van Kleef leidt op 7 maart een groot door de Leidse Sport Federatie en Topsport Leiden georganiseerd Sportdebat tussen Leidse politieke partijen. Plaats: Leonardo College. Aanvang: 19.30 uur.

* Neal Petersen (33) verdeelt zijn tijd tussen de voetbaltalkshows FC Afkicken, FC Buitenland en het Jupiler League Weekoverzicht en gezellig een balletje trappen bij LSVV '70, onder trainer Freek Jansen.

* Veglo, de grootste badmintonvereniging van Leiden en omstreken, feliciteert Arjan Siebum die met klinkende cijfers zijn trainersdiploma SL-3 heeft behaald.

* Fitnescentrum LKV de Spartaan is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven met plm. 40% belastingvoordeel i in staat stelt te gaan fitnessen.

* Meisjesvoetbal bij Roodenburg. Op woensdag wordt er in samenwerking met Stichting Legolas en Kandidatennet van 14.00 tot 16.00 uur getraind. Een prima activiteit voor de wijk en voor de club.

* FC Den Haag goaltjesdief Erik Falkenburg en diens trainer Alfons Groenendijk verrichtten de loting voor de knock-out fase van het regionale voetbaltoernooi van LeidenAmateurVoetbal, dat de strijd om de Zilveren Molen uit het verleden doet vergeten.

* Bij Jeu de Boulesvereniging De Six Pret heeft Ton v/d Peet de voorzittershamer overgenomen van Cok v/d Does. Eind maart beginnen gratis boules-lessen. Info: (071) 5612284/0653674044.

* Met dank aan talloze vrijwilligers is rugbyclub DIOK gegroeid naar 400 leden. Opa Bert Habraken (81) staat daar 35 jaar achter de bar.

* Over motivatie gesproken. Basketbalcoach Rick Driessen (Grasshoppers) stimuleert zijn spelers als volgt: 'Jullie kunnen er niets van.' Dat vindt hij ook van ZZ Leiden en het gehele Nederlandse basketbal.

* IJshockeyclub Leiden Lions viert in 2019 40-jarig bestaan. Een mooi moment om nog meer mensenkennis te laten maken met the coolest game on earth.

* Voetbal- en cricketvereniging ASC werkt samen met Zwembad Poelmeer. Zo krijgen ASC-ers gratis zwemkaartjes en kunnen leden voor een vriendelijke groepsprijs kennis maken met diverse watersporten.

* Lornah Kipligat, een van 's werelds beste vrouwelijke atleten, komt een hardloopclinic geven bij Leiden Roadrunners Club, waar gebouwenbeheerder Frans v/d Broek en zijn vrouw Els (inwendige mens verzorgster) onlangs tot Erelid zijn benoemd.

Wil jij ook een doel-puntje scoren? Stuur je bericht naar: redactie@deleydenaer.nl