Tips voor de vrije tijd

Springpop

Op 19 mei vindt Springpop voor de 26e keer plaats in Scheltema. Elke band krijgt film- en geluidsopnames mee van hun optreden. Bovendien zal een jury de beste band uitkiezen. Deze band krijgt studiotijd om de liveopnames uit te mixen. Meedoen kan via het sturen van een bio, foto en beeld/geluidsopname voor 1 april naar: springpopfestival@gmail.com.

Begraafplaats

Op de historische begraafplaats Groenesteeg wordt in het kader van de internationale vrouwendag op zondag 4 maart om 14 uur een rondleiding georganiseerd langs de graven van een aantal bijzondere vrouwen.

Zangavond

Zaterdag 3 maart is er in evangeliegemeente De deur (Moriaansteeg 12) een gezellige semi akoestische muziek avond. Begeleid door gitaar of piano brengt Mike L'Acosta wat mooie nummers ten gehore. Publiek wordt aangemoedigd mee te zingen, 20.00 uur.

Planten en zaden

Op zaterdag 3 maart opent Tuinvereniging Ons Buiten 'officieel' het tuinseizoen met de eerste van de maandelijkse ruilbeurzen voor planten en zaden. Om 10.30 uur wordt de beurs geopend met een korte inleiding over het winnen van zaden door Annemarie van Dam van Groen Dichterbij 071. Einde 12.00 uur.