Tips voor de vrije tijd

Big Band

Libertas Leiden en TamTam bieden zondag 11 maart in buurthuis De Kooi een optreden de Big band Oegstgeest, aanvang 14.30 uur.

Lammetjes

Op de zaterdagen 10 en 17 maart van 13.00 – 16.00 uur biedt Naar buiten! de Lammetjesdagen op boerderij Buiten Verwachting in Hoogmade. Kinderen kunnen naast lammetjes knuffelen, ook zaadbommetjes maken en hun zintuigen testen.

Muziekcafé

Muziekvereniging De Burcht is gestart met Muziekcafé voor blaasinstrumenten. Iedere muzikant kan zelf muziek inbrengen. Er wordt gemusiceerd zonder dirigent, er zijn geen optredens. Meedoen kan elke 1e en 3e dinsdag van de maand van 9.30 - 12.00 uur, kosten 5 euro per keer.

Singelpark

Elke tweede zondag van de maand wordt er een Singelparkwandeling gehouden, met een ervaren gids. Kosten 3 euro, opgeven via singelparkwandeling@gmail.com.

i-Lab

De bibliotheek aan de Nieuwstraat bezit sinds kort over een i-Lab. Hierin kan iedereen kennis maken met nieuwe media en technologie en de technieken zelf uitproberen, zoals chocolade printen op koekjes met de 3D-printer, 3D-tekenen of robots besturen.