Afbeelding
Foto:

Doel-puntjes

* Woensdag 28 maart om 20.00 uur worden naam en kleuren bekend gemaakt van de fuserende voetbalclubs vv Leiden en FC Rijnland.

* Bij Koninklijke Studenten Roeivereeniging Njord stalen onverlaten portemonnees-met-inhoud en een kostbaar horloge. De dieven zijn in de kraag gegrepen.

* Bij vestigingen van Hoogvliet kunnen voetbalplaatjes van Lugdunum-spelers worden geruild en geplakt in een Lugdunum-verzamelalbum.

* Voor de 12e editie van de Joop Zoetemelk Classic door het Groene Hart (zaterdag 17 maart), georganiseerd door LRTV Swift, komen 5500 renners aan de start. Joop komt ook.

* Indoor Handrij Club Leiden heeft zaterdag voor 2e keer de Arie Ravensbergen Bokaal gepakt. Er kwamen 111 shorttrackertjes aan de start. Angel Daleman werd verrassend 1ste bij Pupillen-2; talent Tijn Leijgraaff legde de blokjes.

* Bij FC Boshuizen worden drie voetballers uit Colombia getest. Bij deze club komt Mehmet Güngör nooit meer aan de bak. Wat hij uitgevreten heeft, wordt niet bekend gemaakt.

* Wie dit jaar deelneemt aan Leiden Marathon ontvangt aan de finish een medaille met de afbeelding van de Rembrandtbrug. In de Pieterskerk wordt na afloop de tijd in de medaille gegraveerd.

* Gösta van de Rijnsons komt op zaterdag 17 maart na de derby RCL-Lugdunum drummen en zingen. Aanvang: 16.30/einde 19.00.

* De reparatie van het dak van de 3 Octoberhal, die over 3 jaar wordt afgebroken, kost geen 150.000, maar 56.000 euro.

* Bij RKSV Meerburg heeft Kees van Duin zijn bestuursfunctie neergelegd. Kees was een gouwe voor de club. Hij blijft aan als trainer.

* Bij het door Sportcafé Oegstgeest georganiseerde Sportprijzen 2017 Festival werd Hans Schiphorst (ASC Voetbal-Cricket) uitgeroepen tot Sportbestuurder van het jaar.

* Sportschool Jurojin biedt kids Muay Thai (kick boksen) aan onder leiding van sensei Ino Alberga.

* Leidsch Schaakgenootschap , waar 't 7e met 6-0 afrekende met Vrijpionnen, is dringend op zoek naar een pr medewerker.

* 'Het is een beetje een raar clubje,' aldus een aspirant-lid over bridgeclub Pelikaanhof All Stars. Volgens Doel-puntje een geinig gezelschap.

Let op: LV Roodenburg weer naar de top! Een nieuw bestuur onder aanvoering van Leon Kloos gaat ambitieus uitvoering geven aan een 4-jarenplan.

Verrassend laatste nieuws: assistent-hoofdtrainer Henk Buyn (RCL) stapt over naar UVS en wordt daar jeugdtrainer.

Wil jij ook een doel-puntje scoren? Stuur je bericht naar: redactie@deleydenaer.nl.