Afbeelding
Foto:

Doel-puntjes

* Triest: Jaimy Ravensbergen (ex-DoCoS), spelend voor ADO Den Haag, heeft voorste kruisband gescheurd. Ze kan niet meedoen mee met Nederlands Elftal onder 17 aan UEFA Elite Round.

* Heb je altijd al willen paardrijden? Bij Manege Moedig Voorwaarts is ruimte voor nieuwe ruiters. Voor sommige leeftijden is er een (korte) wachtlijst..

* Zitskiër Jeroen Kampschreur, die tijdens de Paralympics een gouden plak pakte benoemd werd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, wordt morgen om 18.00 uur gehuldigd in Brasserie Park, Leiderdorp.

* Martin Meijer ontwierp logo fusieclub FC Oegstgeest. Eelco Fielemon wordt komend seizoen verantwoordelijk voor de bovenbouw, Marcel Rietbergen voor de onderbouw.

* Deze week wordt bij tennisclub Unicum LED-verlichting aangelegd. Na 1 april (geen grap!) wordt die in gebruik genomen.

* Roodenburg (4e klasse/zaterdag) zoekt hoofdtrainer 'met oog voor doorstroming eigen jeugd'. Aanmelden weerlee@planet.nl

* Zorg en Zekerheid investeert in gezondheid, dus in sport. Tot en met 2020 is de zorgverzekeraar de sponsor van de 21 kilometer van de Leiden Marathon.

* 2e Paasdag: UVS Kikkerpoldertoernooi voor JO8-, JO9- en JO11-jeugd. De blauw/witten ontvangen tal van teams uit de Leidse regio en omgeving.

* Coach André Pronk van Lightning Leiden (American Football) is niet te spreken over de te lage trainingsopkomst.

* Op 7 april wordt het nieuwe complex van RCL geopend met veel festiviteiten. Walking Football voor 'oudjes' gaat van start met een wedstrijd tegen bekende oud-voetballers.

* 'We mogen weer het veld op,' roepen ze bij Honk- en Softbalvereniging Biënto. 7/8 april begint het seizoen. Voor die tijd is er op woensdagen training voor BeeBallers en Pupillen.

* L.K.V. de Spartaan biedt workshops op scholen. 'Dat is weer eens iets anders dan gewone gymles'. Idee? Stuur een mail naar info@lkvdespartaan.nl

* In de filialen Kooiplein, Levendaal, Kennedylaan (allen Leiden) en Poortwacht Leiderdorp van Supermarkt Hoogvliet kunnen je nog plaatjes sparen en ruilen van van de je eigen clubtoppers.

* Het is nog onduidelijk of Alphen a/d Rijn 700.000 euro bijdraagt om de Leidse IJsbaan van 333 meter mede mogelijk te maken.

* Aansluitend het scheidsrechtersexamen, vandaag bij tennisclub Roomburg, geeft Thijs Rombouts praktische handreikingen aan clubfluiters.

Wil jij ook een doel-puntje scoren? Stuur je bericht naar: redactie@deleydenaer.nl.