Afbeelding
Foto:

Doel-puntjes

* Bij LVV Football Factory kunnen spelers en publiek direct na de wedstrijd de kantine induiken voor vermaak. Pingpongballen, kaartspelen, karaoke, dobbelstenen en biertjes pakken.

* Met nog een ronde te gaan is het 1ste team van het Leidsch Schaakgenootschap (LSG) door een overwinning op MuConsult Apeldoorn nu al landskampioen.Een unicum in de rijke historie van LSG.

* Bij De Zijl Zwemsport vertrekt succescoach/brandweercommandant Ron v/d Harst. De club zoekt iemand die meer tijd en energie in de pupillen kan steken. Koen Plasmeijer?

* Voetbaltalent Iris Brouwer (RCL-JO11) is gescout door ADO Den Haag; ze speelde al met die club tegen AA Gent in België.

* Bij Tennisclub Unicum waar led-verlichting in gebruik is genomen,gaat men het onderhoud van het complex verzorgen. In augustus worden claytech-banen aangelegd. Daarop kan het hele jaar getennist worden.

* Maarten Kersten (Partij Sleutelstad) zou een fusie Lv Roodenburg/Lugdunum 'logisch' vinden. De Kikkers dan verhuizen naar Sportpark Noord.

* De ervaren Marlous Nieuwveen (38) formeert een onder-20-meidenploeg bij BS Leiden, die op termijn kampioenschappen moet veroveren. De selectietrainingen beginnen in mei.

* Vv Leidsche Boys voldoet niet aan alle criteria van Voetbal Vitaal (geen 450 leden en geen 1-tal in elke leeftijdscategorie. De club is een hechte en gezellige groep en is financieel gezond .

* Universiteit Leiden is van plan een Sportcomplex te bouwen, met squashbanen en een klimwand. Voor dit project van 8000 m2 wordt dik € 21 miljoen uitgetrokken.

* Shorttracker Tijn Leijgraaff (Indoor Hardrij Club Leiden) 'regeerde' op de ijspiste van Turnhout/België. Aanstaande vrijdag Dooifeest bij de club.

* Dick Barnhoorn, voorzitter met een enorme staat van dienst (De Sleutels,GHC), gaat op verzoek van Cees Driebergen ondernemers uit Leiden warm maken voor de Businessclub van Rijnsburgse Boys.

* De Zijl Zwemsport en LZ 1886 zijn onderweg naar een fusie. In 2 stemrondes kunnen leden zich uitspreken. Voor de 1ste stemming waren er te weinig leden op komen dagen; 20 april valt de definitieve beslissing.

* Lucas Riethoven (UVS) laat weten dat de 30-jarige Marvin Sloos komend seizoen voor de blauw/witten uitkomt. Sloos komt over van hoofdklasser SJC uit Noordwijk.

* Leiden Atletiek: 13/4 Kogel-Discus Circuit (19.00-22.00) – 14/4 Onderlinge Testwedstrijden Pupillen (10.00-14.00) – 18/4 Algemene Ledenvergadering (20.00), leden en ouders van leden zijn welkom.

Ook een doel-puntje scoren? Stuur je bericht naar: redactie@deleydenaer.nl.