Afbeelding
Foto:

Nieuwe dirigent Amigo

muziek n Bij de Leidse Stageband AMIGO heeft een overdracht plaatsgevonden van dirigentschap.

Johan Selier, die de Stageband de afgelopen zes jaar naar een hoger niveau bracht, heeft tijdens het concert "Stageband AMIGO with Friends" het stokje overgedragen aan Patrick van Dessel (45).

Patrick is vastberaden om de komende jaren weer een mooie groei te bereiken met het orkest. Het bestuur van AMIGO Leiden bedankt Johan Selier voor zijn geweldige inzet en wenst Patrick veel succes met deze geweldige leuke uitdaging.


Trampolinepark op de grens met Leiden

sport n Afgelopen weekend heeft TRIXS trampolinepark officieel de deuren van haar vestiging op de grens van Leiden en Leiderdorp feestelijk geopend.

Een initiatief van twee ambitieuze onderneemsters met al ruim 3,5 jaar een succesvol trampolinepark in Leidschendam en nu een 2de vestiging in Leiderdorp. Het feest was extra geslaagd dankzij de opening door de burgemeester Laila Driessen-Jansen, de aanwezigheid van bekende gasten zoals Wesley Klein en niet te vergeten de opkomst van vele genodigden en bezoekers! Na het 'officiële gedeelte' waarbij de burgemeester het lintje heeft doorgeknipt, volgde een spectaculaire demonstratie van de turngroep van het Da Vinci College uit Leiden. Ze lieten hun kunsten op de trampolines zien en verzorgden leuke optredens door de dag heen voor genodigden en bezoekers. De TRIXS-masters gaven, na het optreden van het Da Vinci college, ook een show op de nieuwste attracties van het trampolinepark. Dit was live te volgen via de facebook pagina van TRIXS en ook te zien via het verslag van Unity.nu! Na de leuke optredens mochten enthousiaste kleine en grote springers, TRIXS-fans & genodigden vrij springen om kennis te maken met het park. Ook waren er leuke wedstrijden op de attracties georganiseerd voor alle bezoekers. De opening was een waar spektakel en succes, met veel geïnteresseerden en bezoekers. Iedereen was van harte welkom om kennis te maken met TRIXS.

Het afgelopen jaar hebben de eigenaren van TRIXS hard gewerkt om een nieuw trampolinepark in regio Leiden te creëren en te realiseren waar het nieuwste op dit gebied aanwezig is. Hier wordt de traditie van TRIXS voortgezet om trendsetter te zijn op dit gebied!

Baanderij

Deze vestiging ligt op het bedrijventerrein de Baanderij vlak tegen Leiden aan. De bezoekers van TRIXS Leiderdorp/Leiden konden kennismaken met de nieuwste attracties op het gebied van trampoline parken. Naast heel veel 'gewone' trampolines zijn hier ook, als eerste in Nederland, Hexia trampolines. Dit zijn 6- hoekige, aan elkaar geschakelde trampolines. De meer gevorderde jumpers zullen bij TRIXS ruim voldoende nieuwe uitdagingen vinden. Voor de kleintjes en hun ouders is een aparte, veilige en rustige plek gecreëerd. Verder is er een Ninja-court, dodgeball gedeelte, baskets, volleybal op de trampolines, schuimblokkenbak met battle-beams, schuimblokkenbak met trampolines ervoor en 2 high performancetrampolines. In de Mini- TRIXS zijn mini trampolines, een ballenbakje en andere speelattributen speciaal voor de allerkleinste.

Het is TRIXS gelukt om trouw te blijven aan hun belangrijkste uitgangspunt, een veilige en betaalbare plek te creëren waar iedereen op elk niveau kan genieten van het waanzinnig veelzijdige jumpen en dat in een superleuke, eigentijdse omgeving. Iedereen kan trampolinespringen bij TRIXS, waar passie voor sport & entertainment samenkomen.


Aanleg geveltuintjes een feest

Bewoners van de Aloëlaan hebben zaterdag, genietend van het lenteweer, geveltuintjes, boomspiegeltuintjes en plantvakken gevuld met tal van plantjes. Het werd een vrolijk buurtfeest. De voorzitter van de buurtvereniging, Jeroen Janz, haalde herinneringen boven aan de tijd dat de Maredijkbuurt nog verpauperd was en op de lijst stond voor de sloop. Wat een verschil met deze tijd, waarin huizen zijn opgeknapt, het buurtcentrum een make-over heeft gehad en er tal van activiteiten door de bewoners worden georganiseerd

Afbeelding