De Leydenaer op Magazineformaat

Vanaf mei in uw brievenbus

Magazine n De Leydenaer, de huis-aan-huisblad uitgave van Uitgeverij Verhagen verschijnt vanaf 1 mei 2018 op Magazineformaat.

De krant gaat van tabloid naar magazineformaat en krijgt een kleurrijke en boeiende uitstraling. Het wordt een uitgave gericht op de Leidenaar met nieuws, politiek, sport, uit, nieuws uit de regio, human interest en nieuws uit ondernemersland. Onze lezers blijven op een verfrissende manier, volledig op de hoogte. U treft volgende week dus een heel andere Leydenaer in uw brievenbus.

Dinsdag

De Leydenaer krijgt niet alleen een ander formaat, maar verschijnt vanaf mei ook op de dinsdag. Dus nu krijgt u nog sneller na het weekend het nieuws in de bus.

Handzaam

Gedurende het proces rond de nieuwe Leydenaer, wilden we nog servicegerichter zijn, onze lezer sneller en leuker bedienen en ons blad tot een handzaam formaat maken.

De Leydenaer op magazineformaat is informatief, handzaam en kleurrijk met daarnaast een volledige aanvulling op de gelijknamige website met 24/7 nieuws, sport, evenementen en zaken die belangrijk zijn voor Leiden en omgeving. Tevens is er ruimte voor videofilms uit Leiden zelf. Ook voor de website kunt dagelijks uw nieuws insturen, liefst met foto.

Compleet

Om de Leydenaer zo compleet mogelijk te maken, roepen wij onze lezers op daar een bijdrage aan te leveren. We zijn graag op de hoogte van uw nieuws en evenementen.

Reageren kan naar redactie@deleydenaer.nl. Zie ook
www.deleydenaer.nl