Afbeelding
Foto:

Beauty's op de bres

lindafountation n Deze twee mooie Leidse dames zetten zich in voor de LINDA-foundation, die geld inzamelt voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Raphaela (linksboven) is derdejaars Criminologie studente aan de universiteit Leiden en sinds vorige week finalist van Miss Beauty of Zuid-Holland. "Van het geld dat we inzamelen worden cadeaukaarten gekocht voor deze gezinnen. Zodat zij eens buiten de deur kunnen eten, een nieuwe outfit aanschaffen of speelgoed kunnen kopen. Elke donatie gaat voor de volle 100 procent naar gezinnen die uit Zuid-Holland komen!

De 22-jarige Lidwine vindt dat ze in de mooiste stad van Nederland woont: Leiden! "Ik ga samen met 19 andere kandidaten de strijd aan voor de titel van Miss Beauty of Zuid-Holland. Mijn doel om mee te doen is natuurlijk niet alleen om te winnen, maar eigenlijk om te laten zien dat je niet perfect hoeft te zijn om een verschil te kunnen maken. Ook ik wil me inzetten voor de LINDA.foundation door geld in te zamelen. Wij (als missen) halen geld op, met dit geld worden dan de pakketten gemaakt waar cadeaubonnen in zitten."

Meer informatie over de donaties staat op: www.actievoorlindafoundation.nl/actie. De namen van de deelnemende missen zijn hier ook terug te vinden.

Afbeelding