Leidse fotograaf Sanneke Fisser.
Leidse fotograaf Sanneke Fisser. Foto:

Leidenaren centraal als model op campagnebeeld van Leidse podia

Podia n Lachen, huilen, bewonderen of een andere blik op de realiteit krijgen. Omdat theater altijd voor beleving en emoties zorgt, zijn Theater Ins Blau en Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal dit jaar samen op zoek naar Leidenaren die het gezicht willen zijn van de campagne rondom het nieuwe theaterseizoen én mogelijk op de cover van de nieuwe seizoensbrochure willen staan.

De twee organisaties brengen samen een brochure uit, waarin het gehele aanbod met theatervoorstellingen en concerten van deze drie Leidse podiumhuizen is opgenomen. Leidenaren, van alle leeftijden en achtergronden, zijn van harte uitgenodigd om mee te werken aan een grootse fotoshoot door de Leidse fotograaf Sanneke Fisser.

Tijdens de fotoshoot wordt de 'modellen' gevraagd naar hun eigen theaterbeleving. Wat maakt theater in hen los? Welke emoties roept het bij hen op? De foto's zijn vanaf mei 2019 door heel Leiden op posters te zien.

Leidenaren zelf

Normaal gesproken wordt het beeld van één voorstelling uitgekozen om als hét campagnebeeld voor een theaterseizoen te fungeren. In dit geval kiezen Theater Ins Blau en Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal er juist voor om de Leidenaren zélf centraal te stellen. Uiteindelijk zijn zij het die in de Leidse theaters komen genieten, lachen, zich laten verwonderen en inspireren door de ruim driehonderd voorstellingen en concerten die in het nieuwe seizoen gepland staan.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, vergezeld van een foto, contactgegevens en leeftijd.