Nog even en we staan weer massaal aan de finish.(Foto Raj Kappali)
Nog even en we staan weer massaal aan de finish.(Foto Raj Kappali) Foto: Raj Kappali

Leiden Marathon heeft organisatie weer staan

Aftellen n Op de website van Leiden Marathon tikken de uren, dagen en maanden hard af naar de magische data van 18 en 19 mei 2019. Het uur U voor de al jaren beroemde Leiden Marathon, de wandel- en bussinessloop en alle jeugdlopen en evenementen. Het is een sportief weekend voor iedereen, want zlefs de jongste jeugd kan aan de start verschijnen en kan zo'n prachtige medaille in de wacht slepen.

Hoe gaaf is het om met vriendjes en vriendinnetjes of ouders sportief van start te gaan. Zaterdag 18 mei 2019 wordt de tweede editie 'Wandelen met Ton van Bemmelen Sports' georganiseerd over de 10 kilometer, de halve en de hele marathon. Met een medaille, registratitie, routeboekje, verzorging en gezelligheid op het prachtige en uitgepijlde parcours.


Start

De Wandel Marathon start op zaterdag 18 mei 2019 op het gezellige Pieterskerkplein in het oude centrum van Leiden. De starttijden zijn alsvolgt; 42 km 09.00 – 10.00 uur, 21 km 12.00 – 14.00 uur, 10 km 18.00 – 19.00 uur. Op verschillende plekken worden verzorgingsposten geplaatst. Daar krijg je gratis water, fruit en andere lekkere dingen van onze mensen. Stempels kunnen worden gehaald bij de horecapartners. Daar kun men natuurlijk ook even relaxen met een kop koffie en misschien wel met appelpunt (deze moet je wel kopen). Vergeet geen stempel, want pas als je ze allemaal kunt laten zien, krijg jij bij de finish de mooie medaille omgehangen.

Limiet deelnemers

We hebben dit jaar de limiet gesteld op maximaal 3000 wandelaars dus wacht niet te lang met inschrijven. Om de feestvreugde te vergroten zorgen wij op verschillende plekken voor muziek.Inschrijven en meer informatie: WWW.MARATHON.NL

Bedrijf

MEE MET JOUW BEDRIJF!

Ben jij de hardloper binnen jouw bedrijf? Of ken je er eentje? Dan moet je weten dat er bij de Leiden Marathon een zeer leuke business loop is. Met een speciale VIP-ontvangst en starten en finishen in de mooie, historische binnenstad van Leiden waar de wieg van embrandt stond. Verder is het heerlijk om in de gezellige pittoreske dorpen en langs de leuke molens in de polder te lopen. Daag je collega's uit om de strijd aan te gaan op een van de afstanden. Of wil je een trouwe klant uitnodigen om samen deze leuke en sportieve dag te beleven? Het is een geweldige manier om jouw bedrijf op een professionele, sportieve en originele wijze te promoten en te presenteren.

Jouw team wordt ontvangen in de prachtige Stadsgehoorzaal waar je een eigen plek krijgt en waar je samen naar de start toe kan leven. Compleet met een luxe broodje, fruit, koffie, thee en natuurlijk sportdrank. Uiteraard liggen hier ook de startbenodigdheden klaar. En het mooie is dat de Stadsgehoorzaal pal aan de start ligt. Je kan lekker relaxed gezamenlijk naar het startvak lopen.

De afstanden zijn De 5 van I-SEC (night run op zaterdagavond), De 10 van Heerema Marine Contractors, De 21 van Zorg en Zekerheid en De 42 van Vermeulen Groep.

www.marathon.nl

WANDEL MEE MET JOUW BEDRIJF!

Is hardlopen helemaal niets voor jou of jouw collega's en/of klanten? Vanaf 2019 bieden wij de mogelijkheid om ook met een business team deel te nemen aan het 'Wandelen met Ton van Bemmelen Sports'. Dit gezellige evenement vindt plaats op zaterdag 18 mei.

Bij deze wandeling word je ontvangen in het Grand Café De Burcht waar je samen met jouw teamleden eerst een (gratis) kop koffie kunt drinken voordat je vertrekt. Een mooie manier om je voor te bereiden op jouw afstand. De start van de diverse afstanden is op het Pieterskerkplein. De afstanden waar je aan kunt deelnemen zijn de 10 kilometer, de halve marathon en de hele marathon. Op deze laatste twee afstanden hoef je een heel klein stukje niet te lopen. Je wordt namelijk met een pont de Oude Rijn over gevaren. Op de start en de finish na loopt de route exact hetzelfde als het hardloopparcours op zondag.

De sfeer langs de route wordt nog leuker gemaakt door muziek en andere acts. De posten onderweg zijn goed gevuld met allerlei versnaperingen en drankjes. De informatie over de starttijden, kosten en alle andere praktische zaken kan je vinden op

Tjeerd Scheffer feliciteert El Mazouri met beker en bloemen.