K & G | Foto: archief
K & G | Foto: archief Foto:

K & G eregast op taptoe

feest n Taptoeliefhebbers uit heel Nederland hebben de datum al omcirkeld: zaterdag 29 juni gaan zij naar de Jubileum Taptoe Katwijk op het sportcomplex van VV Katwijk aan De Krom in Katwijk. De Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk is 65 jaar en viert feest met een Taptoe met alles er op en er aan, bomvol verrassingen en primeurs.

DVS zal voor het eerst haar show 'The Western Trail' opvoeren. Een speciale gast is K&G uit Leiden. Speciaal omdat zij hun 90-jarig bestaan vieren en ook nog eens aan de wieg stonden van het jarige DVS. De korpsen verzorgen gezamenlijk de spetterende openingsshow. K&G voert ook haar succesvolle show 'Another Night at the Opera' op. Uit Sassenheim is Adest Musica aanwezig met een volledig nieuwe show, 'Stairway to Heaven'. De Flora Band uit Rijnsburg behaalden al vele successen met hun show Britain's Best, die ook op het afgelopen WMC hoge ogen gooide. Al deze succesvolle topformaties nemen die avond hun Juniorenorkesten mee. Als klap op de vuurpijl is er nog een pre-finale waarin de DVS orkesten met een zanger de grote finale zullen inluiden.

Kaarten via de webshop van DVS: webshop.dvskatwijk.nl en kostenen 7,50 euro (achter), 12,50 euro (hoofdtribune onoverdekt) en 15 euro (hoofdtribune overdekt). Een sta-kaartje kost 5 euro en parkeren van de auto is gratis.