Sun-Mi Hong en Sanne Rambags. | Foto: pr
Sun-Mi Hong en Sanne Rambags. | Foto: pr Foto:

Young VIP'S bij Hot House

muziek n Zangeres Sanne Rambags en drummer Sun-Mi Hong zijn dit jaar de uitverkorenen die de rol van Young VIP's 2019 op zich nemen en het hele land door toeren.

Tijdens de concerten van de Young VIPs 2019 Tour vinden er verschillende afwisselingen plaats. Het ene moment speelt Sanne met Sun-Mi om vervolgens later ondersteund te worden door musici uit het Sun-Mi's Quintet of uit Sanne's European Colours Group. Over de artiesten: al op jonge leeftijd ontwikkelt de Nederlandse zangeres en componiste Sanne Rambags zich als musicus met een uitgesproken geluid. Ze is, als een van de weinige zangeressen van haar generatie, in staat om op een open manier te improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten. De Zuid-Koreaanse Sun-Mi Hong begon te drummen toen ze 17 was, en op haar 19de ging ze naar de Howon University. Daarna vertrok ze naar Amsterdam om te sturen aan het Conservatorium. De overgang naar Europa veranderde haar kijk op het leven en de muziek volledig.

Datum en aanvang concert: zaterdag 13 april om 20.30 uur, locatie: QBUS-zaal BplusC, Middelstegracht 123. Entree: 16 euro. Studenten betalen een tientje.