Ginger de Weert. | Foto: pr
Ginger de Weert. | Foto: pr Foto:

'Wijd aan de slag'

strike n Ginger de Weert geeft woensdag 10 april van 19.00 tot 21.00 uur een clinic bij de Leidse Honk- en Softbalvereniging Biënto.

De clinic is ook toegankelijk voor niet Biënto leden. Inschrijving kan via erwinvanbiento@gmail.com Uiteraard is er een beperkt aantal plaatsen. Honk- en Softbalvereniging Biënto is de enige Honk- en Softbal vereniging van Leiden. Door een samenwerkingsverband met ABF/Wassenaar is er nu een aanbod voor elke leeftijd (vanaf 6 jaar) en voor verschillende niveaus. Zowel honk- als softbal en zowel dames als herenen als gemixed.


Tijd voor een kraker!

Wedstrijd n Na twee eenvoudige zeges is het weer eens tijd voor een kraker. Donar komt dinsdag 9 april naar de Vijf Meihal voor een stevige Baskettbalwedstrijd. Let op: deze wedstrijd begint om 20.30 uur.

Na het winnen van de bekerfinale werkte Zorg en Zekerheid Leiden twee makkelijke wedstrijden af. Tegen Basketball Academie Limburg werd in eigen huis met 103-84 gewonnen. Afgelopen zaterdag werd in Rotterdam de maat genomen van Feyenoord Basketball Rotterdam: 58-97. Kenneth Simms was weer van de partij, zijn schorsing bleef tot één wedstrijd beperkt.
De wedstrijd tegen Donar is het tweede duel in een reeks van zeven games in vijftien dagen tijd. Deze week heeft Zorg en Zekerheid Leiden nog twee wedstrijden op verplaatsing. Donderdag komt de Leidse ploeg in actie bij Dutch Windmills, zaterdag wordt er in Leeuwarden tegen Aris gespeeld.

Donar valt dit seizoen wat tegen. De regerend landskampioen kreeg al elf nederlagen te verwerken. In de beker was de halve finale het eindstation, al was het verschil met latere bekerwinnaar Zorg en Zekerheid Leiden gering. Het enige competitieduel met Donar werd in de Vijf Meihal een zege voor de Leidse ploeg: 83-77. Het belooft dus weer een heet avondje te worden.

Parkeren

Parkeren in de Luifelbaangarage, NIET in de AH-garage, die is dicht na de wedstrijd. E-tickets!Kaarten koop je online, iedere kaart wordt gescand bij binnenkomst. Printen hoeft niet als de kaart in je mobiel staat. https://www.eredivisiebasketballleiden.nl/tickets/e-tickets