Thomas Azier bij Get Lost Festival

line-up n Voor de 2de editie heeft Get Lost niemand minder dan Thomas Azier weten vast te leggen. Op 25 mei zal hij optreden in Gebr. de Nobel en deel uitmaken van het Get Lost Festival wat voor de tweede keer wordt georganiseerd in de locaties in het cultuurkwartier van Leiden. Naast Thomas Azier is ook Peter Buwalda toegevoegd aan de line-up.

Get Lost Festival staat voor het ontdekken van verschillende (nieuwe) kunst binnen de verschillende vormen: muziek, theater, cabaret, expositie en literatuur. Duik in een onbekende wereld en (ver)dwaal door de oude fabriekspanden van de Marktsteeg.

Met namen als Thomas Azier en Weval (2018) zet Get Lost de toon voor komende jaren met als ambitie verder uit te groeien tot succesvol festival in de regio Leiden met nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen.

De in Leiderdorp geboren Thomas Azier vertrekt als 19-jarige jongen vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, brengt hij zijn debuutalbum 'Hylas' uit.

Vanuit Parijs volgt vervolgens zijn plaat 'Rouge' (2017). Beide albums worden beloond met een Edison en de singles 'Talk To Me' en 'Babylon' werden respectievelijk bekroond tot 3FM Megahit en Radio 2's Top Song.

Nu is het tijd voor album nummer drie. Deze draagt de titel 'Stray' en de eerste single, die dan weer werd opgenomen en geproduceerd in Abidjan, Ivoorkust, heet 'Vertigo'.

Zo blijven de reizen van Azier veel invloed hebben op de muziek die hij vanuit zijn zogenoemde reisstudio produceert. 'Stray' is afgelopen 23 november uitgekomen.

Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. Het boek werd genomineerd voor twaalf literaire prijzen, waarvan hij er vijf won. De roman voerde de bestsellerlijsten aan, verkocht meer dan 350.000 exemplaren en werd wereldwijd vertaald en bejubeld.

Zijn tweede roman, Otmars zonen, verscheen op 5 maart 2019.

Houd de site in de gaten voor het programma en de tijden: www.gebrdenobel.nl.