Wilco de Grote is een man van meer dan 2 meter die worstelt als man in zijn midlifecrisis in een wereld, waar hij steeds minder van begrijpt.| Foto: pr
Wilco de Grote is een man van meer dan 2 meter die worstelt als man in zijn midlifecrisis in een wereld, waar hij steeds minder van begrijpt.| Foto: pr Foto:

Vier acts in het Theatercafé

uitgaan n Vier acts staan zondag 19 mei op het podium bij theatercafé Scheltema in de Marktsteeg.

Joost Wander is een opkomend Nederlandstalig singer-songwriter. Hij omschrijft zijn muziek als een mix van Alain Clark, Doe Maar en Nielson. Vorig jaar bracht hij zijn EP Losse Flodders uit.

Wilco de Grote is een man van meer dan 2 meter die worstelt met zijn midlifecrisis. Na zijn scheiding 10 jaar geleden doet hij er alles aan weer aan de vrouw te komen. Zijn dates zijn garanties voor vermakelijke verhalen over glansrijk falen.

De afgelopen jaren was Elmer Meijers voornamelijk actief als solo gitarist in stevige bands. In zijn nieuwe solo project fungeert hij als componist, arrangeur en ritme gitarist en laat Meijers zowel blaas als strijkmuzikanten uit de klassieke en jazz-hoek de melodieën in zijn hoofd vertolken.

Singer/songwriter Richard Seba en kleinkunstenares Frédérique Arnold sluiten de middag af met Nederlandstalige luisterliedjes. De optredens beginnen om 15.00 uur, entree kost 5 euro.

Volgend theatercafé: 16 juni.