Afbeelding
Foto:

Het Boezemcafé voor vrouwen met of na borstkanker opent weer op 22 mei

Algemeen

Op woensdagochtend 22 mei 10.00-12.00 u. opent het Boezemcafé weer haar deuren. Vrouwen uit de regio die geraakt zijn door borstkanker kunnen elkaar hier ontmoeten in een laagdrempelige en gezellige omgeving. Het pop-up café is gevestigd in Brasserie Hemels in Sassenheim. 

Heb je borstkanker (gehad) en vind je het fijn lotgenoten te ontmoeten? Spelen er nog wat vragen of onzekerheden die wellicht ook bij anderen spelen? Ben je op zoek naar tips tijdens of na het behandeltraject? Wil je gewoon even langskomen om je hart te luchten of vind je het juist fijn anderen te helpen met jouw ervaringen? Dan ben je van harte welkom in het Boezemcafé. 

Deze keer schuift Willemijn Westerlaken bij de koffie aan. Zij is gespecialiseerd in sporttraining en conditie opbouwen na een oncologische behandeling. Daarmee vult zij het gat tussen sporten bij de fysiotherapeut en de reguliere sportschool en is van belang bij de oncologische nazorg.
De toegang en koffie en thee met wat lekkers erbij zijn gratis en na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van te voren aanmelden via tel./whatsapp 

06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie www.boezemcafe.nl.