Afbeelding

Sport kijken voor een weergaloos leven

Algemeen


Begin dit jaar  is de      première van ‘Sport kijken voor een weergaloos leven’,        gepresenteerd door Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis.

De première 
vindt plaats in ttheater De Muze in Noordwijk. 


                

OVER DE VOORSTELLING 

Ben jij een puzzelaar of een stofzuiger? Voel jij je schuldig als je teveel tijd besteedt aan sport kijken? Tijdens het sport kijken aan je leven werken?
Zomaar wat vragen die Filemon en Lammert stellen... Benieuwd hoe zij hierover denken?

Leer van Mohammed Ali waarom je pas aan het eind van een vergadering jouw idee moet inbrengen, van de darter Berry van Peer waarom je af en toe de verjaardag van je vriendin moet vergeten en van Maradona wat de ultieme kunst van het leven is.

In aanloop naar een overvolle sportzomer waarin we vele mooie sportmomenten gaan beleven, zullen Filemon en Lammert aan de hand van bekende en onbekende sportfragmenten je verrassen met hun filosofische kijk op sport en larderen dit met openhartige anekdotes uit hun eigen leven.

Dus, annuleer die zweethutceremonie, gooi alle zelfhulpboeken van je nachtkastje, zet je life-coach bij het grofvuil en kom naar deze voorstelling. Filemon en Lammert leren je in één avond hoe je zappend op de bank keihard aan jezelf werkt.
 Nietzsche is dood, lang leve Messi!