Kroegentocht: bier, jazz en gezelligheid [foto's] | Deleidenaar.nl
Logo deleidenaar.nl
De kroegentocht is de uitgelezen kans oude bekenden te ontmoeten en wellicht nieuwe liefdes op te doen. Foto: Fotobureau Monica van der Stap.
De kroegentocht is de uitgelezen kans oude bekenden te ontmoeten en wellicht nieuwe liefdes op te doen. Foto: Fotobureau Monica van der Stap. (Foto: )
foto's

Kroegentocht: bier, jazz en gezelligheid

Niet alleen twee 'meisjes op leeftijd' genoten vorige week in café De Uyl van de Leidse kroegentocht, op veel plekken was het meer dan gezellig. Liefst dertig deelnemers telde deze kroegentocht, die ouderwets op woensdagavond plaatsvond tijdens Leidse blues- en jazzweek. Uitschieters waren er genoeg: Willem Bohdi in Leidse Lente; Happy J & The Funk in Einstein; Spieker Baars Bluesband in Jantje Van Leiden; en de nieuwe band Van Wouter Kiers in De Bonte Koe. Maar, waar alle evenementen in het kader van blues- en jazzweek helemaal in het teken van muziek staan, is de kroegentocht de uitgelezen kans oude bekenden te ontmoeten en wellicht nieuwe liefdes op te doen. Of dat bij deze twee nodig was, weten we niet. Hoe dan ook hadden ze veel plezier.
Elders in De Leydenaer een fotopagina van de Kroegentocht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleidenaar.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>